Täna MK-etapil hõbedale, homme hommikul sõjaväkke

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Mettis.
Juhan Mettis. Foto: Liis Treimann

Judoturniiril Tallinn European Open sai Eesti parimana raskekaallane Juhan Mettis teise koha.

Esmalt alistas ta sakslase Pierre Borkowski, seejärel lätlase Arturs Nikiforenko ning poolfinaalis kaotusseisust ka aseri Oshangi Kokauri kõik ipponiga. Finaalis tuli Mettisel paraku ipponiga alla jääda Iisraeli maadlejale Or Sassonile.

Mettis jäi teise kohaga igati rahul: «Head vormi pole, võidud tulid emotsiooni pealt. Poolfinaalis olin juba kustumas, silme eest kiskus mustaks, aga suutsin võtte ära teha.»

Turniirijärgsel hommikul kell 9 asub Mettis Eesti kaitseväes aega teenima. «Esmalt kümme nädalat noorsõduri baasõpet – loodan selle jooksul linnaloa saada ja mõnel kodusel võistlusel kaasa teha –  siis algab ettevalmistus turniirideks ja olümpiapunktide kogumine. Kui Rio de Janeirosse ei pääse, olen väga pettunud,» kommenteeris Mettis.

Seitsmenda kohaga lõpetasid Tallinna Openi Iliar Avir ja Oscar Pertelson, üheksanda kohaga Kristjan Tõniste, Tevol Tamm, Taavi Bekker ja Aleksander Marmeljuk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles