Henri Anier: aitame vennaga teineteisel paremateks mängijateks saada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier on oktoobrikuu Cosmopolitani kuu kompu. 23-aastane Anier rääkis ajakirjale elust Saksamaal Aue meeskonna juures ning avaldas, et kui ta poleks jalgpallur, siis pakuks talle huvi muusiku elukutse.

Henri mängib Aue meeskonnas koos oma venna Hannesega ning peab seda haruldlaseks võimaluseks. «Meile pakub suurt rõõmu elada, treenida ja toetada teineteist välismaal mängides. Selline võimalus on meie alal väga haruldane. Kuna oleme vennaga lähedased, pole võistlusmomenti tunnetanud, pigem aitame teineteisel paremateks mängijateks saada ning rõõmustame üksteise õnnestumiste üle,» rääkis Anier Cosmopolitanile.

Milline amet võiks jalgpalluri omale konkurentsi pakkuda? «Hea küsimus. Perekonna arvates võiksin näitlemises kätt proovida. Ise arvan, et ka muusiku elukutse võiks põnev olla...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles