Video: Galatasaray fännid läksid Arsenali vastu liiga hoogu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galatasaray fännide visatud pürotehnika kustutamine.
Galatasaray fännide visatud pürotehnika kustutamine. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga eilsel mängupäeval pakkusid kõige tulisema elamuse Istanbuli Galatasaray fännid, kes viskasid mängus Arsenali vastu väljakule põlevat pürotehnikat.

Galatasaray oli jäänud Danny Wellbecki kahest väravast 30. mänguminutiks 0:2 kaotusseisu ning fännid ei olnud olukorraga rahul ja otsustasid põlevat pürotehnikat lisaks tribüünidel demonstreerimisele visata ka otse väljakule. Õnneks keegi mängijatest põleva pürotehnikaga pihta ei saanud, aga suure tõenäosusega peab Galatasaray klubi maksma fännide vandaalitsemise eest rahatrahvi, ent tõsisema karistuse korral võib juhtuda, et meeskond peab mänge pidama tühjade tribüünide ees.

Eilne kohtumine lõppes Arsenali kasuks seisuga 4:1, Wellbeck lisas veel ühe värava ja Arsenali poolt sai jala valgeks ka Alexis Sanchez. Galatasaray auvärava eest hoolitses Burak Yilmaz.

Vaata videot fännide käitumisest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles