Saks kerkis debüütmängus 27 punktiga Taani meisterklubi parimaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Saks.
Kaido Saks. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Algaval hooajal Taanis korvpalliliigas palliv ääremängija Kaido Saks alistas koos koduklubi Bakken Bearsiga Taani karikavõistluste 1/16 ringis tugevuselt kolmandas liigas mängiva HEI koguni 141:38.

Algaval hooajal Taanis palliv ääremängija Kaido Saks alistas koos koduklubi Bakken Bearsiga Taani karikavõistluste 1/16 ringis tugevuselt kolmandas liigas mängiva HEI koguni 141:38, vahendab ERR Sport.

Augusti keskpaigas oma esimese välisklubiga lepingu sõlminud 27-aastane Saks panustas võidumängus meeskonna resultatiivseimana 27 punkti, võttis maha 5 lauapalli ja andis neli resultatiivset söötu.

Tegemist oli Saksa ametliku debüüdiga Taani võistlussarjades, ka hooajaeelsetes sõprusmängudes näitas eelmisel hooajal Tallinna Kalevis pallinud Saks head hoogu, olles meeskonna üks suurimaid punktitoojaid.

Bakken Bears on 14-kordne Taani meister, seejuures on võidetud tiitel ka neljal viimasel hooajal. Algaval hooajal pallib Aarhusis tegutsev klubi sarnaselt Tartu Rockile ka Euroopa tugevuselt kolmandas klubisarjas, FIBA Eurochallenge'is, kus eelmisel hooajal jõuti teise ringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles