Jalgpallikoondislased saavad selga uued ülikonnad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka kaks aastat tagasi pani Baltman koondislased viisakalt riidesse
Ka kaks aastat tagasi pani Baltman koondislased viisakalt riidesse Foto: Andres Haabu

Eesti tuntuim meeste kaubamärk Baltman sõlmib 6. oktoobril Eesti Jalgpalliliiduga  toetuslepingu, mille alusel riietatakse Baltman Unique mõõduülikondadesse terve Eesti koondise jalgpallimeeskond eesotsas peatreeneri Magnus Pehrssoniga. Leping allkirjastatakse kahepoolselt 6. oktoobril kell 13:30 Rocca al Mare kaubanduskeskuses asuvas Baltmani kaupluses, allkirjastamisele järgneb 12. oktoobri Eesti-Inglismaa mängu käsitlev pressikonverents.

«Jalgpalliliit ja Baltman seisavad Eesti kultuuri arendamise eest – meie vahendiks sel teel on jalgpall, Baltmanil rõivatootmine. Sellelt pinnalt on väga hea koostööd teha ja oluline on, et oleme ühist teed käinud juba peaaegu 10 aastat,» selgitas Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. «Jalgpallikoondis on kahtlemata üks riigi viisitkaartidest, mis tähendab, et nii kodus kui ka välisriikides käies on tähelepanu suur. Baltmani ülikondade abil on mängijad ja treenerid esinduslikus vormis, andes lisaks Eesti parimale jalgpallile edasi ka Eesti parimat disaini.»

Baltman on Eesti Jalgpalliliiduga koostööd teinud alates 2006. aastast, et tagada Eesti rahvuskoondise esinduslikkus ka väljaspool jalgpallistaadionit. «Tahame meie esindusmeeskonna edasisi samme toetada omalt poolt maailmatasemel esindusliku välimusega. Baltmani tiimil  on täna välja käia aastakümneid ülikondade valmistamise kogemust, koostöö maailma parimate kangatootjatega Itaaliast ning viimase moedisaini auhinna Kuldnõela koju toonud peadisainer Antonio – selline kombinatsioon annab meile võimaluse toetada meie esindusmeeskonda absoluutselt parimal tasemel esindusülikondadega,» sõnas Meelis Milder.

6. oktoobril sõlmitav kaheaastane leping märgib järgmist etappi pikemajalises koostöös ning selle raames valmistatakse jalgpallimeeskonna liikmetele ja treeneritele esindusülikonnad Baltmani peadisaineri Antonio juhtimisel. Esimesed ülikondade valmistamiseks vajalikud mõõdud võetaksegi meeskonnaliikmetelt juba 6. oktoobril Baltmani esinduskaupluses, kohe peale lepingu allkirjastamist.

Baltman on Eesti ja Baltikumi regiooni üks hinnatumaid ja pikaaegsemaid meestebrände, mis tugineb siinsele aastakümnete pikkusele meesterõivaste valmistamise kogemusele, tehes koostööd parimate kangatootjatega Euroopas – sealhulgas tipp-tootjatega Loro Piana ja Dormeuil. Baltman on tuntud oma kõrgtasemel disaini poolest, mis pärjatud läbi aastate kolmel korral ka olulisima moedisaini auhinnaga Kuldnõel. Neist viimase pälvis Baltmani praegune peadisainer Aivar Antonio Lätt. Baltmani kollektsioonid on müügil Eestis, Lätis , Leedus ja Venemaal ning Baltmani veebipoes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles