Juventus võitis kaarte ja penalteid täis liidrite mängu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juventus võitis põnevas kohtumises Romat 3:2
Juventus võitis põnevas kohtumises Romat 3:2 Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli kõrgliiga suur lahing Juventuse ja Roma vahel oli ootuste vääriline, sest draamat ja väravaid pakuti kuhjaga.

Carlos Tevez viis Juventuse penaltist juhtima, kuid kohe selle järel määrati 11 meetri karistuslöök teisel pool platsi ning Francesco Totti ei eksinud, vahendab Soccernet.ee.

Roma, kelle treener Rudi Garcia oli esimese penalti järel sarkastilise žesti eest tribüünidele saadetud, arvas, et nad saavad poolajale hoopis ise eduseisul minna, kuna Manuel Iturbe värav Gervinho söödust andis neile 44. minutil 2:1 eduseisu, aga nii ei läinud, sest varsti anti Juventusele teine penalti, mille realiseeris taas Tevez.

Teine poolaeg kuulus suuremal määral Juventusele, kes sai lõpuks ka oma tahtmise. Kangelaseks tõusis ebatõenäoline nimi, keskkaitsja Leonardo Bonucci, kes 86. minutil karistusala eest tugeva löögi posti kõrvale virutas.

Kõneainet suudeti aga veel pakkuda, sest viimastel minutitel läksid pukslema Alvaro Morata ja Kostas Manolas ning mõlemad nägid punast kaarti - Morata tehtud vea eest ning Manolas oma ägeda reaktsiooni tulemusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles