Arsenali uus mängumees sai ootamatult isaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez meeskonnakaaslast kallistamas.
Alexis Sanchez meeskonnakaaslast kallistamas. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi mängumees on Hispaania väljaande El Mundo andmetel saanud ootamatult isaks, aga lapse on sünnitanud mitte Tšiili koondislase tüdruksõber, vaid neiu, kellega Sanchez oma tüdruksõpra pettis.

El Mundo väitel on lapse saanud Mary Plaza nimeline neiu, kellega Sanchezil oli afäär samal ajal, kui ta oli juba koos oma praeguse tüdruksõbra Laia Grassiga. Hispaania väljaanne lisas, et väidetavalt pole Sanchezi ja Plaza suhted eriti heas seisus ja nii keeldub Arsenali mängumees värsket ilmakodanikku enda lapsena tunnistamast.

Samas väidab El Mundo ka seda, et Plazal polegi plaanis Sanchezt oma lapsega siduda, sest neiu on pärit väga jõukast perekonnast - väidetavalt oli Plaza vanaisa üks FC Barcelona klubi asutajatest. Sanchez mängis aastast 2011 just Barcelonas, kuni ta sel suvel Inglismaale Arsenali ridadesse osteti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles