Fabregas: valisin Chelsea Mourinho tõttu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea on sel suvel teinud korralikke täiendusi: meeskonnaga liitusid Diego Costa (seljaga) ja Cesc Fabregas.
Londoni Chelsea on sel suvel teinud korralikke täiendusi: meeskonnaga liitusid Diego Costa (seljaga) ja Cesc Fabregas. Foto: AFP/SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi uus täiendus Cesc Fabregas tunnistas, et tal oli valida kolme klubi vahel, aga otsus langes Chelsea kasuks pärast jutuajamist meeskonna peatreeneri Jose Mourinhoga.

Fabregas kinnitas, et mingil määral tunti tema vastu huvi ka varasemast koduklubist Arsenalist, kuid kuna Londoni punasel klubil on liialt keskväljamehi, siis konkreetset pakkumist ei tehtud, vahendab Soccernet.ee.

«Meie jutuajamine oli äärmiselt professionaalne,» rääkis hispaanlane El Partido de las 12-le. «Ta rääkis mulle, mis ta minust arvab, mida ma meeskonnale juurde annaksin ning kuidas ta mind kasutaks. Seal samas langetasin ma ka otsuse.»

Fabregas on uue meeskonna eest näidanud fantastilisi esitusi - seitsme liigamänguga on tal juba kirjas sama palju resultatiivseid sööte ning Chelsea on praegu Inglismaa kõrgliigas kindlal liidrikohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles