Priit Rätsep saavutas EMi etapil viienda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep
Priit Rätsep Foto: Martin Mand

2009. aasta juuniorite MX2 klassi Euroopa meister motokrossis, Priit Rätsep saavutas möödunud nädalavahetusel Saksamaal Schmedtis MX2 klassi Euroopa meistrivõistluste etapil viienda koha.

Trennides head hoogu näidanud Rätsep sai tagasilöögi kvalifikatsioonis, kui ta peale kukkumist alles 30. koha sai. See ei seganud teda mõlemas sõidus välja sõitmast kaheksandat kohta - esimeses stardis kaotas ta võitjale Steven Lenoirile poole minutiga, teisel distantsil taas võitnud Lenoirile 39 sekundiga.

Priit Rätsepa sõnul oli neil juba varasem plaan selles sarjas kaasa teha. «Juba aasta alguses oli plaan sõita euroopakaid - just hooaja lõpul, kui oleme hea vormi saavutanud. Peale seda, kui sain Eesti Rahvuste krossi koondise kandidaadiks, on nendel startidel kindlasti oluline osa, kuna kandidaatide puhul vaadatakse ka seda, mis tulemusi nad Eestist väljaspool teevad,» rääkis Rätsep ruudulipp.ee veebilehele.

Euroopa meistrivõistluste üldarvestuses on Rätsep 37. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles