Varrak Ühisliiga teise kaotuse järel: mäng jäi kolmepunktivisete taha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Liis Treimann / Postimees

Valitsev Eesti meistermeeskond Kalev/Cramo mängis täna oma teise kohtumise VTB Ühisliigas, kus võõrsil jäädi 71:82 alla Nižni Novgorodile.

Kalev alustas kohtumist hästi ja avaveerandi järel oldi juhtimas 20:16, poolajaks oli Cramo eduseis veel 37:36. Kolmanda veerandaja järel oli seis juba aga võõrustajate kasuks, kui tablool särasid numbrid 61:52, mängu lõppskooriks kujunes 82:71.

«Kaotus on ikkagi kaotus, aga vähemalt oli mäng palju parem kui paar päeva tagasi, vihjas Varrak mängule, kus neljapäeval kaotati Kuban-Lokomotivile koguni 51:114. «Olime täna kuni viimase veerandajani ikkagi mängus ja mõni vise siia-sinna oleks võinud meid kuni lõpuni mängus hoida. Nii et negatiivne, et kaotasime, aga positiivne, et vaid paari päevaga on toimunud selline edasiminek,» ütles Varrak.

Kalevi peatreener nentis, et tänane kaotus jäi eelkõige kaugvisete taha. «Saime ise päris palju vabalt visata ja võidu jaoks oleks pidanud meie kolmepunktivisete protsent olema märksa parem, sest praegu jäi see väiksemaks kui 25%, aga oleks pidanud olema 35% kanti » nentis Varrak Cramo statistika kohta, mille järgi tabati kaugviskeid 23% täpsusega. «Meil peavad kõik asjad klappima, et oleks šanss selliseid mänge enda kasuks pöörata,» lisas Varrak.

Cramo poolt tegi võimsa partii Frank Elegar, kelle arvele jäi üleplatsimehena 26 punkti ja 14 lauapalli. Varrakul jagus kiidusõnu ka teistele algkoosseisu meestele, kuigi suvise täienduse Scott Machado kohta arvas Kalevi peatreener, et visketabavus on hetkel veel leegionäri jaoks probleemiks. «Algviisiku mehed tegid minu arust kõik soliidse partii. Machado tegi ehk liiga palju viskeid ja üldse mitte hea protsendiga (Machado tabas kahepunktiviskeid 4/13 ja kaugviskeid 2/10- toim.), aga selle jaoks on vaja teha rohkem trenni ja küll see läheb paremaks,» andis Varrak mõista, et ei muretse siiski üleliia palju.

Järgmisena ootab Kalevit kolmanda järjestikkuse võõrsilmänguna ees kohtumine Volgogradi meeskonnaga. Neljapäeval toimuva mängu kohta arvas Varrak, et Kalevi jaoks ei ole tegemist lihtsa vastasega, aga kaotama kindlasti ei minda. «Nemad on ka seni mänginud ühe mängu ja mul on õnnestunud seda näha. Nad mängisid samuti Nižni Novgorodiga ja nemad suutsid mängu lõpuni punkt-punkti mängus püsida, nii et meie jaoks ei ole tegemist kerge vastasega, aga nagu täna näitasime, siis kõik on võimalik,» rääkis Varrak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles