Draama jätkub: petetud lauljanna jättis Arsenali staari armuskandaali pärast maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandy Capristo.
Mandy Capristo. Foto: instagram.com

Kui eile ehtisid Saksamaa väljaande Bild esikaant Arsenali jalgpalliklubi staar Mesut Özil ja tema väidetav petmisskandaal, siis täna on suvel maailmameistriks tulnud Saksa vutimees taas sama väljaande esikaanel, ent seda seetõttu, et tema tüdruksõber Mandy Capristo jättis ta maha.

Özil sattus eile armuskandaali keskele, kui endine Müncheni Bayerni klubi mängumees Christian Lell väitis, et Arsenali ridades mängiv Özil flirtis kunagi sõnumite teel Melanie Rickingeriga, kes oli toona Lelli tüdruksõber. Lelli väidete järgi pettis Özil seega oma pikaajalist tüdruksõpra Mandy Capristot, kes värskete uudiste valguses on Özili väidetavalt maha jätnud.

Nimelt kirjutas Bild, et Saksa lauljanna kustutas eile sotsiaalmeediast ära enda ja Özili ühised pildid, lisaks hakkas Saksamaa laulusaates kohtunikuna tegutsev Capristo võttel nutma ja jooksis võtteplatsilt ära. Neiu esindajad teatasid Bildi väljaandele, et nad ei kommenteeri juhtunut, ka Özil ja tema esindajad pole juhtunu värskeid asjaolusid selgitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles