Saamatud Milano klubid tahavad UEFA abi

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Erik Prozes

Milano on Madridi kõrval Euroopa jalgpalli edukaim linn, kuid viimastel aastatel on linna lipulaevad AC Milan ja Milano Inter olnud suurtes raskustes.

Viimase viie aasta jooksul on mõlemad klubid oma senist lähenemist eelarve koostamisel muutnud ning vähenenud rahasummaga pole toime tuldud, vahendab Soccernet.ee.

Kuigi mõlema meeskonna aasta-eelarve teeb silmad ette näiteks viimastel aastatel Meistrite liiga finaalis mänginud Madridi Atleticole ja Dortmundi Borussiale, siis tulemused palliplatsil annavad märku, et midagi tehakse mõlemat klubi juhtides väga valesti.

Tänavusel hooajal pole kumbki kahest mängimas Meistrite liigas ning Milan ei pääsenud isegi Euroopa liigasse.

Milani direktor teatas hiljuti, et oma ajaloo tõttu võiks nad Meistrite liigasse saada wild card'i ehk vabapääsme ning Interi president Erick Thohir pakkus välja variandi, et UEFA võiks Meistrite liigas suuremaks muuta, kuna maailma vutifännid tahaksid suurimaid tiime mängimas näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles