Arsenal tegi Lionel Messi eest ebaõnnestunud pakkumise

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi FC Barcelona särgis.
Lionel Messi FC Barcelona särgis. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpalliäss Lionel Messi on terve oma profikarjääri veetnud FC Barcelona ridades. Samas on teda aegade jooksul üritatud ka mujale meelitada, kuid seni tulutult. Nüüd on selgunud, et omal ajal tegi Messi soetamiseks ka pakkumise Londoni Arsenal.

Messil täitus eile Barcelona esindusmeeskonnas 10 aastat ning Hispaania ajakirjanik Guillem Balague avaldas oma uues raamatus, et Messi karjäär oleks võinud hoo sisse saada hoopis ka Arsenalis, kirjutab Eurosport.

«Hooajal 2002/03 jälgis Arsenal hoolsalt Barcelona noormängijaid ning lisaks Cesc Fabregasele üritasid nad palagata ka Lionel Messit nint Gerard Pique’d,» teatas Balague. «Messi perekond kuulas pakkumise ära, kuid see ei olnud nende jaoks meelepärane.»

Tundub, et Arsenalil ei ole jalgpallimaailma suurnimedega ikka tihtilugu õnne olnud. Alles hiljuti kahetses Arsenali juhendaja Arsene Wenger, et Manchester United napsas omal ajal tema nina alt ära Cristiano Ronaldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles