ManU peatreener pahandas värava löönud Robin van Persiega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Eilses Inglismaa jalgpalliliiga kohtumises Manchester Unitedi ja Londoni Chelsea vahel kerkis kodumeeskonna kangelaseks neljandal üleajaminutil viigivärava löönud Robin van Persie, aga ManU peatreener Louis van Gaal nentis hiljem, et hollandlane käitus väravat tähistades rumalalt.

Chelsea sai eilset mängu juhtima 53. mänguminutil, kui täpne oli Didier Drogba. Kohtumise normaalaeg lõppes samuti veel külaliste eduseisus, aga Manchesteri jaoks tõi kastanid tulest van Persie, kes 94. mänguminutil 1:1 viigiseisu tabloole tõi. Lisaks väravale sai Hollandi koondise ründeäss aga statistikasse kirja ka kollase kaardi, sest tõmbas tähistades särgi üle pea ning see on jalgpallireeglite järgi keelatud.

ManU peatreener Louis van Gaal teatas pärast kohtumist, et van Persie käitumine oli ebasobiv. «Tema reaktsioon pärast väravat oli rumal. Sa võid olla elevil, aga sa ei tõmba oma särki ära, sest siis saad sa kollase kaardi. See ei ole eriti tark,» vahendas Eurosport van Gaali sõnu.

ManU on üheksast peetud mängust saanud kolm võitu, neli viiki ja kaks kaotust, sellega ollakse kaheksandal kohal. Chelsea on seitsme võidu ja kahe viigiga liigat juhtimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles