Audi kommenteeris vormel-1 sarjaga liitumist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audi masin WEC sarjas.
Audi masin WEC sarjas. Foto: SCANPIX

Saksamaa autode suurtootja Audi esitas mitteametliku kommentaari viimasel ajal ringlema hakanud kuulujuttude kohta, mille järgi plaanitakse paari lähema aasta jooksul ühineda vormel-1 sarjaga. Audi sõnul ei pea sellised spekulatsioonid siiski paika.

Viimastel päevadel on autospordi ringkondades liikunud rohkelt spekulatsioone selle kohta, et erinevates sarjades kaasa tegev Audi plaanib 2016. aastal liituda kuningliku võidusõidusarjaga ning meeskonna esisõitjaks saab kahekordne maailmameister Fernando Alonso.

Audi avaldas kuulujuttude kummutamiseks oma Facebooki ja Twitteri lehekülgedel mitteametliku avalduse, mille järgi on sellised oletused eksitavad. «Audi ühineb F1 sarjaga? Sellised kuulujutud ilmuvad juba aastaid iga natukese aja tagant. Sel korral on need taas ainult spekulatsioonid ja neil pole mingisugust tõepõhja,» seisis Audi Spordi Twitteri kontol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles