Jahmatav video: legendaarne Maradona peksis oma tüdruksõpra

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona.
Diego Maradona. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallilegend Diego Maradona on šokeerinud maailma spordimeediat videoga, kus tundub, et ta lööb oma tüdruksõpra.

Ühes Argentina telesaates avalikustati videoklipp, kus silmanähtavalt purjus Maradona lööb oma endist kihlatut Rocio Olivat, kes filmis intsidenti salaja oma mobiiltelefoniga. «Lõpeta! Lõpeta! Lõpeta minu löömine,» vahendas Oliva sõnu New York Daily News. Suurem osa Argentina spordimeediast on veendunud, et Maradona tõepoolest lõi Olivat, ning on sellise käitumise hukka mõistnud.

Maradona ise väitis juhtunu järel, et ta ei löönud Olivat, vaid lõi tema käest ära telefoni. «Jah, ma viskasin telefoni ära, aga vannun Jumala nimel, et ma ei ole kunagi naisterahva vastu kätt tõstnud,» teatas Maradona.

Argentina jalgpallilegendil on varemgi olnud probleeme vägivallaga, alles sel suvel lõi ta üht agressiivset ajakirjanikku käega näkku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles