FIFA president: Messi ei väärinud MMi parima mängija tiitlit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepp Blatter ja Lionel Messi (vasakul)
Sepp Blatter ja Lionel Messi (vasakul) Foto: SCANPIX

FIFA president Sepp Blatter ütles otsesõnu, et tema arvates ei väärinud argentiinlane Lionel Messi suvisel MMil saadud turniiri parima mängija auhinda.

«Otsus oli vale. Olin üllatunud, kui valikukomitee otsust nägin,» lausus 2018. aasta MMiga seoses Moskvas viibinud Blatter ajakirjanikele. «Mulle öeldi, et nad vaatasid ainult kümmet mängijat, kes finaalis osalesid,» vahendas Goal.com presidendi sõnu. Varem on Blatter avaldanud arvamust, et parimaks oleks tulnud valida MM-tiitli võitnud Saksamaa koondise väravavaht Manuel Neuer.

Messi näis ka ise pärast kaotatud finaali auhinda vastu võttes kerget piinlikkust tundvat. Valijate otsust kritiseeris enamik asjatundjad, sest ehkki Messi säras alagrupiturniiril, jäi tema panus Argentina finaalijõudmisesse järgmistes mängudes mitme koondisekaaslasega võrreldes tagasihoidlikuks, rääkimata maailmameistriteks tulnud sakslaste mängust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles