Tapmises süüdi mõistetud Pistorius saatis istungite ajal sõnumeid kuumale Briti glamuurimodellile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price.
Katie Price. Foto: Instagram

Lõuna-Aafrika Vabariigi kuulus paraolümpiasportlane Oscar Pistorius on sattunud uute kuulujuttude keskele, sest Briti glamuurimodell Katie Price väitis, et Pistorius saatis talle keset mõrvaprotsessi sõnumeid.

Pistorius oli hiljuti kohtu ees oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi tapmise eest ning istungitest tehtud piltidel oli näha, kuidas kuulus paraolümplane sageli pisaraid valas ja oma tegu kahetsevat tundus. Nüüd on aga Briti glamuurimodell Katie Price väitnud, et Pistoriusel oli istungite ajal hoopis muud tegemist, kuna saatis talle sõnumeid.

«Ta kirjutas mulle otse kohtusaalist. Kas see pole imelik?» rääkis Price Daily Mirrori väljaandele. «Ta saatis: «Tänan sind toetuse eest» ja selliseid asju, täiesti tavaline tühine loba. Tema saatis mulle esimesena sõnumi,» andis Price mõista, et Pistorius ise otsis temaga kontakti, sest tuntud Briti glamuurimodell mainis kuulsat paraolümplast märtsikuus oma isiklikus leheveerus. Price'i sõnul hakkas Pistorius teda seejärel Twitteris jälgima ja talle sõnumeid saatma.

Pistorius määrati oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi ettekavatsemata tapmises süüdi ja saadeti viieks aastaks trellide taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles