Video: Sunderlandi kaitsja lõi halekoomilise omavärava

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wes Brown (paremal) on saatnud palli oma väravasse.
Wes Brown (paremal) on saatnud palli oma väravasse. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas viimasel ajal kohutavat kaitsemängu demonstreerinud Sunderlandi meeskond ei pääsenud prohmakatest ka eileõhtuses kohtumises Crystal Palace'iga.

Kui kaks vooru tagasi kaotati erakordselt tahtejõuetu ja lõpuks lausa tragikoomiliseks kiskunud esitusega Southamptonile tervelt 0:8 ning eelmises voorus jäädi keskkaitsja Wes Browni ja väravavahi Vito Mannone amatöörlike eksimuste tõttu alla Londoni Arsenalile, siis sedapuhku «hiilgas» taas Brown. Algselt pingile istutatud, kuid kaasmängija Patrick van Aanholti vigastuse tõttu vahetusest sekkunud Brown eksis jämedalt 55. minutil, vigistades tahtmatult mänguseisu.

Mannone asemel väravas seisnud Costel Pantilimon suutis Sunderlandi kaitsjate kangestumise järel tõrjuda küll suurepäraselt Marouane Chamakhi pealöögi, kuid Fraizer Campbell saatis palli uuesti värava ette, kust Brown selle võrku koperdas. Tema õnneks sai Sunderland tänu Jordi Gomezi ja Steven Fletcheri väravatele lõpuks siiski 3:1 tulemusega kolm punkti.

Hooaja teine võit tõstis Sunderlandi ka hoobilt tabelis 15. kohale, väljalangemistsoonist välja. Kaks punkti vähem kogunud Palace on kümne vooru järel 17. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles