Dortmundi staar pidi kaotatud kihlveo tõttu populaarseid ahve jäljendama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus väravat tähistamas.
Marco Reus väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi mängumees Marco Reus on viimases kolmes kohtumises löönud värava ja tähistanud seda seni salapäraseks jäänud žestidega. Eile Meistrite liigas peetud kohtumise järel selgitas Reus oma viimaseid tähistusi ning teatas, et tegemist oli kaotatud kihlveoga.

Reus on viimases kolmes mängus löönud värava nii St Pauli, Müncheni Bayerni kui Galatasaray vastu. Eile viimasena peetud kohtumises tähistas Dortmundi staar oma väravat žestiga, millega kattis oma suu, kahte viimati löödud tabamust tähistades kattis Reus omakorda silmad ning kõrvad. Sellised kolm liigutust on iseloomulikud sotsiaalvõrgustikes kasutusel olevate pildikeste seas figureerivatele kolmele ahvile.

Reus tunnistas, et selliselt väravate tähistamine oli seotud kihlveoga. «Ma ei saa teile öelda, milles asi on, aga kaotasin kihlveo... sellel pole midagi tegemist üleminekuspekulatsioonidega,» lükkas Reus ühtlasi ümber jutud, justkui plaaniks ta peagi Dortmundist lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles