Raio Piirojast sai kõrgliigasse tõusnud klubi president

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja
Raio Piiroja Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondises 113 kohtumist pidanud Raio Piiroja teatas hiljuti tippspordist taandumisest, kuid jalgpalliga jääb mees ikkagi seotuks. Pärnus kalamehe ametit pidav Piiroja kinnitati täna Eesti meistrivõistluste kõrgliigasse tõusnud Pärnu Linnameeskonna presidendiks.

Tulevaks aastaks Premium liigasse tõusnud Pärnu meeskond kinnitas täna juhatuse koosseisu ja selgeks sai ka Piiroja uus ametipost. «Minult oodatakse just nii palju, kui mul anda on. Põhitööks jääb mul ikka kalapüük ning jalgpalliasja ajan vabast ajast ning tegemist on heategevusliku projektiga,» tunnistas endine koondise kapten.

«Täna oli juhatuse koosolek ning mind kinnitati ametisse. Sisuline töö hakkab pihta reedel, kui kõik osapooled saavad kokku ja pannakse paika, kuidas ajad peaksid toimima hakkama,» lisas Piiroja.

Endise koondislase sõnul ei oska ta veel meeskonna tugevdamise kohta midagi täpsemalt öelda, kuid arvatavasti tuleb Pärnul heidelda kõrgliigasse püsima jäämise nimel. «Kerge ei saa olema. Kui ühtegi kogenumat tegijat juurde ei tule, siis tuleb meil püsima jäämise nimel heidelda. Kui õnnestuks paar kogenumat meest tagasi tuua, siis oleks lihtsam. Tuleviku osas on märgid siiski lootustandvad ja kõik osapooled on valmis panustama,» sõnas ta. «Pärnus on head aastakäigud noori tulemas ja kui kõik klubid ajavad Linnameeskonna nimel ühist asja, siis oleks tulevikus kõrgemas seltskonnas lihtsam püsida.»

Piirojal endal seisab veel ees ka koondise särgis lahkumismäng, kui 31. märtsil võõrustab Eesti Tallinnas Islandit. «Nädalavahetusel ikka teen sporti ja osalen rahvaspordiüritustel. Paar võistlust on veel ees ja siis algab suusahooaeg, mis kulmineerub Tartu maratoniga,» rääkis Piiroja enda sportlikest tegevustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles