Ajaleht: Lindpere on Red Bullsi keskväljaga imesid teinud

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Oliver Lomp
Copy
Joel Lindpere (valges) mängus Toronto vatu
Joel Lindpere (valges) mängus Toronto vatu Foto: SCANPIX

Kanada ajaleht Toronto Sun üllitas artikli, kus teeb maha Eesti jalgpallikoondislase Joel Lindpere klubi New York Red Bullsi püüdlusi tõusta USA liiga vägevaimate hulka.

Üks vähestest positiivsetest hinnangutest antakse aga just Lindperele.«Lindpere on teinud New Yorki keskväljaga imesid, kuid siiski pole nad samal tasemel, kui näiteks Salt Lake Reali oma,» kirjutab ajaleht.

Üldiselt on Toronto Sun aga oma hinnangus väga kriitiline. Näiteks pole ajaleht veendunud, et staaride Thierry Henry ja Rafael Marquezi liitumisega klubi mänguliselt paremaks läheb.

«Henry ja Marquez aitavad küll pileteid müüa, kuid kas üle 30 aastased mehed suudavad Red Bullsi vägevate hulka tõsta,» küsis leht.

Kusjuures pigem negatiivne artikkel oli kirjutatud enne liigakohtumist Toronto ja New Yorki vahel, mille viimane Lindpere väravast 1:0 võitis. Lindpere valiti ka kohtumise parimaks mängijaks.

Märksõnad

Tagasi üles