Kalev/Cramo mängujuht kaotas paari päeva jooksul kaks lähedast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Machado (palliga).
Scott Machado (palliga). Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna mängujuht Scott Machado sai paari päeva jooksul järjest kaks kurba sõnumit - kui eelmisel nädalal suri tema vanaisa, siis nüüd lahkus siit ilmast ka vanaema.

«Kui juhtub, siis korraga!!! Jumal võttis mu vanaema vähem kui nädal pärast vanaisa. Nad olid alati kõiges koos. 63 aastat seda ajutist maist elu ning nüüd elavad nad igavesti koos. Puhka rahus, vanaema! Armastan sind,» kirjutas Machado oma Instagrami kontol.

«Puhka rahus, vanaisa Chita,» oli Machado pidanud sealsamas kirjutama vaid paar päeva varem. «Sa elasid pika ja ilusa elu ning seda ei unustata iial. Kahju, et ma ei saa sinuga hüvasti jätta, kuid sa tead, mida sinu vastu tunnen. Su viimastel päevadel siin ilmas hoolitseti su eest hästi, kuid sul oli valus ning ehkki su lahkumine teeb haiget, tean, et oled nüüd paremas paigas ja oled leidnud rahu. Oled nüüd koos papsiga ning valvate mitte ainult teineteist, vaid ka kõik meid (oma lapsi ja lapselapsi). Armastan sind ja Machado perekonna pärandit, mida sa elus edasi kandsid – teen sama!» kirjutas Machado.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles