Sõber napi kaotuse järel: olime võidule nii kuradima lähedal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Margus Ansu

Korvpalli meistriliigas alistas Tartu Ülikool/Rock täna raskes mängus Rakvere Tarva, ent Rakvere meeskonna peatreener Andres Sõber jäi enda hoolealuste esitustega siiski rahule.

Rock võitis kodusaalis avaveerandi küll 23:20, aga poolajaks oldi 38:46 kaotusseisus. Kolmanda veerandaja järel olid Tartu mehed jäänud veel suuremasse kaotusseisu, kui tablool särasid numbrid 53:66. Rock ei andnud kodusaalis aga alla ja kaheksa sekundit enne lõpuvilet tõi Gert Dorbeku vise tabloole 80:80 viigiseisu. Lisaajal Tartu meeskond enam külalistele võimalust ei andnud ja nii saadi kodus raske 93:85 võit.

«Ega kaotus ei ole kunagi kerge, eriti kui juhid kogu aeg ja on võimalus võita,» rääkis mängujärgselt Tarva peatreener Andres Sõber. «Aga samas olen ma väga rahul, et suutsime teha sellise esituse ja olime võidule nii kuradima lähedal. Meilt oli see üle pika aja võõral väljakul igati tore esitus ja sellega on latt enda jaoks jälle natuke kõrgemale seatud ehk et kui nüüd tulevad külla Pärnud ja teised meeskonnad, siis nende vastu nalja ei saa teha,» lisas Sõber.

Võitjate parimana tõi Janar Talts 18 punkti ja võttis 18 lauapalli, Tarva poolt tegi üleplatsimehena hea partii Brandis Raley-Ross, kelle arvele jäi 38 silma ja kaheksa lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles