Valemängurid löödi aastateks auti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora esiväravavaht Stanislav Prins võib pärast jalgpalliliidu eilset otsust endale neljaks aastaks asendustegevuse otsida - jalgpallimurule tal selle aja jooksul asja pole.
Flora esiväravavaht Stanislav Prins võib pärast jalgpalliliidu eilset otsust endale neljaks aastaks asendustegevuse otsida - jalgpallimurule tal selle aja jooksul asja pole. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti meistriliiga patuoinaste nimekirja lisandus veel 13 Eesti jalgpallurit, kes võivad oma tippmängija karjäärile tänasest kriipsu peale tõmmata. Osa neist mõneks aastaks, osa aga alaliidu eilse otsuse põhjal tähtajatult - ehk halvimal juhul sisuliselt elu lõpuni.

Patustanutest tuntuimad on sel hooajal FC Flora esiväravavahi kindaid kandnud Stanislav Prins ning Eesti meistermeeskonna Levadia kaitsjad Maksim Podholjuzin ja Aleksandr Kulinitš. Viimasega lõpetas Levadia kahtluste tõttu lepingu juba tänavuse hooaja keskel ning eile kohe pärast jalgpalliliidu uudis teatati, et ka Podholjuzin enam meeskonda ei kuulu.

Kui palju oli aga mänge, milles pettusekatsed õnnestusid, ning millistesse meeskondadesse kõige rohkem musti lambaid sattus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles