Kardo Ploomipuu võitis MMil hõbemedali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Ploomipuu
Kardo Ploomipuu Foto: Peeter Langovits

Hollandis Eindhovenis oli täna invaspordi MMil ujumises viimane võistluspäev, ühtlasi kujunes see eestlastele ülimalt edukaks.

Meeste 100 m seliliujumises jõudis Kardo Ploomipuu parima ajaga 1.02,02 finaali ning näitas ka seal head minekut. Finaalis märgiti Ploomipuu ajaks 1.01.29 ning eestlane sai sellega hõbemedali, sama tulemuse sai kirja ka Kanada esindaja Benoit Huot, kes sai samuti hõbedase autasu.

Kuldmedali võitis brasiillane Andre Brasil, kelle ajaks finaalis oli 1.00,55.

«Ega start minu kohta nii halb ei olnudki, lihtsalt teised olid väga kiired. Suutsin lõpuni pingutada ja see oli kõige tähtsam. Mitmes ma olin, seda nägin alles tabloolt. Muidugi olen teise kohaga väga rahul!» sõnas Ploomipuu.

«Üldiselt võib rahule jääda, aga alati on, mille kallal norida, aga see, et ta suutis ennast viimasel 50 meetril kokku võtta ja lõpuni punnitada, see on super!» lisas treener Õnne Pollisinski.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles