Steenkampi ema andis Pistoriusele andeks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

Endise paraolümpialase Oscar Pistoriuse poolt tapetud modelli Reeva Steenkampi ema teatas, et on oma tütre mõrvarile andestanud.

Päevast, mil Steenkamp Pistoriuse käe läbi suri, on möödunud pea kaks aastat. Pistorius pidas oma sõnul oma sõbratari murdvargaks ning otsustas vannitoas tegutsenud nn sissetungija suunas läbi ukse tule avada. Steenkamp sai mitme kuuliga pihta ning suri sündmuskohal.

Reeva ema June Steenkamp on juhtunu üle saanud pikalt järele mõelda ning kinnitas, et viha ta endise tippsportlase vastu ei pea. «Ma olen talle andestanud, kuid ma ei unusta mitte kunagi, mil viisil ta mu tütre tappis,» teatas June Steenkamp. «Isegi kui ta seal oleks murdvaras olnud, siis oleks ikka olnud tegemist tapmisega.»

Pistorius on Steenkampi perekonda mitmel korral ka rahaliselt toetanud, kuid selle summa saab sportlane tagasi. «Ma ei taha seda verist raha,» teatas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles