Kalev/Cramo klaaris võlad, aga teenis FIBAlt siiski karistuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo korvpallimeeskond
Kalev/Cramo korvpallimeeskond Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo mänedžer Kaarel Sibul kinnitas Postimehele, et Rahvusvahelise Korvpalliliidu Euroopa haru (FIBA Europe) määras klubile uute mängijate registreerimise keelu, kuigi karistuse põhjuseks olevad võlgnevused on juba likvideeritud.

FIBA määras Kalevile uute mängijate registreerimise keelu, sest klubi oli võlgu aastatel 2008-2009 esindusmeeskonna peatreenerina töötanud Nenad Vučinićile. Kuna läbirääkimistega ei jõutud ühisele kokkuleppele, andis Vučinićit esindav agentuur Kalevi FIBA Arbitraažkohtusse, kus otsustati, et klubi peab võlgnevused tasuma, sest vastasel juhul võidakse määrata uute mängijate registreerimise keeld.

Kalevi mänedžer Kaarel Sibul kinnitas, et tõepoolest määras FIBA neile säärase karistuse, kuid seda alusetult, sest võlgnevused on juba likvideeritud. «Vastab tõele, et selline keeld meile määrati, kuid see ei ole tõsi, et meil on endiselt kohustused üleval,» rääkis Sibul Postimehele.

«Saime oma võlad likvideeritud juba novembri alguseks ning saatsime FIBAle ka kirja, et see keeld kiiremas korras tühistataks. Ilmselgelt on siin tegemist arusaamatuse ja möödarääkimisega,» lisas Sibul selgituseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles