Konkurent näppas Kalev/Cramolt keskmängija

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Parahovski mängimas NBA suveliigas.
Artjom Parahovski mängimas NBA suveliigas. Foto: www.sportacentrs.com

Eile hilisõhtul Läti korvpalliportaalidesse ilmunud uudis, et Riia VEF on palganud keskmängijaks 22-aastase valgevenelase Artjom Parahovski, osutus Kalev/Cramo juhtkonnale eriti kibedaks.

Nimelt on ainsa Eesti meeskonnana Ühisliigas osalev Kalev/Cramo pidanud Parahovskiga pikka aega läbirääkimisi. Kuna mehe hind osutus Eesti meeskonna jaoks liiga soolaseks, katkesid läbirääkimised poolteist nädalat tagasi, ent said mõne päeva eest uue hoo.

«Parahovski oli ise meie uuest pakkumisest huvitatud ning veel eile saime neilt palgasoovi,» tõdes Kalev/Cramo mänedžer Kaarel Sibul. Ilmselt suutis aga VEF tagada Kalev/Cramost kopsakama palga.

211 cm pikkune Valgevene koondislane Parahovski mängis üliõpilaskorvpalli USAs Redfordis ning Postimehe andmetel olid tema teenetest huvitatud mitmed Euroopa klubid, ent keegi ei pakkunud talle põhikeskmängija kohta. VEFi ja Kalev/Cramo puhul oli aga lisapräänikuks võimalus näidata end Ühisliigas.

Päris tühja pole Kalev/Cramo viimaste päevade pingutused aga läinud. Eilse seisuga jõuti põhimõttelisele kokkuleppele Gregor Arbetiga. Kuna Arbet viibib praegu koos Eesti koondisega Hollandis, ei jõutud kokkuleppele veel allkirju anda.

Jätkuvalt püsib Kalev/Cramo vaateväljas ka Rait Keerles, ent tema lepingust on veel asi kaugel. Samuti Hollandis viibiv Keerles ütles Postimehele, et tulevase hooaja suhtes pole veel mingit selgust.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles