Vormel-1 maailmameistri ennustus: Alonsoga tuleb veel probleeme

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jacques Villeneuve.
Jacques Villeneuve. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas 1997. aastal maailmameistriks tulnud Jacques Villeneuve usub, et kui McLareniga liitunud Fernando Alonsol asjad uue hooaja algusest peale sujuma ei hakka, ootavad tiimi ees keerulised ajad.

«Kui kõik läheb hästi, on see fantastiline. Aga kui tekib probleeme, algavad jamad kuue kuu jooksul,» ennustas Villeneuve Itaalia lehele Gazzetta dello Sport antud intervjuus. «Kui tiimikaaslane Jenson Button peaks Alonsost kiirem olema, muutub McLareni jaoks asi keeruliseks.

Samuti ei usu Villeneuve, et McLarenid kohe Mercedestele vastu saaksid. «Neil on head sõitjad, aga see on ka kõik. Neil pole õiget autot ja nad ei tea, mis eelmisel hooajal valesti läks. Vaatame muidugi, milliseks Honda mootorid üldse kujunevad,» lisas Villeneuve, kelle meelest on Alonso problemaatilise iseloomuga.

Sellega polnud aga nõus endine vormel-1 sõitja ja Alonso sõber Robert Kubica. «Minu meelest pole ta iseloomul midagi häda. Kindlasti andis ta Ferraris veedetud aastate jooksul endast parima. Nüüd on tal ees uus ülesanne ja kui ta suudab McLareni tagasi tippu viia, on kindlasti tegu tema karjääri kõige ilusama saavutusega,» lausus Kubica.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles