Kanteri suurim konkurent valiti kolmandat aastat järjest Saksamaa parimaks spordimeheks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Höfl-Riesch ja Robert Harting
Maria Höfl-Riesch ja Robert Harting Foto: SCANPIX

Saksamaal tehti eile avalikuks 2014. aasta parimad sportlased. Meestest tegi kolmandat aastat järjest puhta töö Gerd Kanteri igipõline rivaal, kettaheitja Robert Harting. Tänavusel kergejõustiku EMil võitis Harting kulla, Kanter leppis teise kohaga.

Naistest krooniti Saksamaa parimaks Sotši olümpiamängudelt kaks medalit (kuld ja hõbe) võitnud mäesuusataja Maria Höfl-Riesch. Parimaks võistkonnaks valiti maailmameistriks tulnud meeste jalgpallikoondis.

Autasu sai ka suvel omapärasesse skandaali sattunud invasportlane Marcus Rehm, kes valiti parimaks puudega spordimeheks. Rehm tuli tavasportlaste sportlaste arvestuses Saksamaa meistriks kaugushüppes ja täitis ühtlasi ka Zürichi EMi normi. Viimasel hetkel otsustas Saksamaa kergejõustikuliit, et Rehm EMile ei pääse, kuna tema kunstjalg annab teiste võistlejate ees eelise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles