Poksiäss Mayweather: ma võingi olla rikas argpüks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather jr soovib järgmisel aastal kohtuda poksiringis filipiinlase Manny Pacquiaoga ning sellest on kujunemas läbi aegade kõige suurema auhinnafondiga matš. Samas on Mayweather jr ja Pacquiao võimalikust matšist räägitud juba viis aastat ja Mayweather jr on mitmel puhul süüdistatud Pacquaio vältimises.

«Ma lihtsalt naeran selliste süüdistuste peale. Naeran selliste asjade peale südamest, kuna võin vabalt olla rikas argpüks,» teatas Mayweather jr Fighthype’ile.

«Mul on võimalus saata oma lapsed parimatesse koolidesse. Minu ema sai juba tänu minule hakata nautima varajast pensionipõlve. Lisaks sain oma isale luua mugava töökoha,» kiitles ameeriklane ning lisas, et ka negatiivne reklaam on siiski reklaam. «Sotsiaalmeedias ikka kirjutatakse, et meile ei meeldi Floyd ja me vihkame Floydi, kuid me jälgime siiski Floydi tegemisi, et saaksime Floydi kohta kommentaare kirjutada.»

Praeguse seisuga on räägitud võimalusest, et Mayweather jr ja Pacquiao kohtuvad 2. mail, võimaliku toimumiskohana on seni välja käidud Las Vegas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles