Hispaania meedia: Torres naaseb juba jaanuaris koduklubisse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres.
Fernando Torres. Foto: SCANPIX

Erinevad Hispaania väljaanded on teatanud, et praegu AC Milanis laenul olev jalgpallur Fernando Torres liitub juba õigepea oma koduklubi Atletico Madridiga.

Torres alustas oma profikarjääri just Atleticos, kus ta mängis aastatel 2001-2007. Seejärel vahetas hispaanlane klubi ja liitus Liverpooliga, mille ridadesse kuulus ta aastatel 2007-2011. Seejärel osteti Torres Chelseasse, kus tema esitused olid aga allapoole klubi ootuseid ning nii anti ta tänavuseks hooajaks laenule AC Milani.

Nüüdseks on aga Hispaania väljaanded hakanud kindlalt väitma, et Torres naaseb Atleticosse, sest Chelsea ja Madridi meeskond on saanud omavahel kokkuleppele, mille järgi läheb 30-aastane ründaja Atleticosse kuni 2016. aasta juunini. Väidetavalt toimub üleminek juba järgmisel nädalal ehk uuel kuul ning Atletico annab Torrese eest omalt poolt vastu Alessio Cerci.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles