Fernando Torres liitub oma kasvatajaklubiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres on Hispaania koondise särgis võitnud nii MM-tiitli kui ka EM-tiitli.
Fernando Torres on Hispaania koondise särgis võitnud nii MM-tiitli kui ka EM-tiitli. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise ründaja Fernando Torres naaseb juurte juurde – 30-aastane ründaja liitub taas oma kasvatajaklubi Madridi Atleticoga. Viimati kandis Torres Itaalia suurklubi AC Milani särki.

Aastatel 1995-2001 kuulus Torres Atletico noortesüsteemi, kuid juba 17-aastaselt debüteeris ründaja põhimeeskonnas. Torresest sai kiiresti klubi suurim staar ning kokku lõi ta seitsme hooaja jooksul Madridi meeskonna kasuks 91 tabamust.

Seejärel siirdus Torres Liverpooli, kus samuti end kiiresti fännide südamesse mängis. Pärast edukat nelja hooaega omastas Torrese mängijaõigused Londoni Chelsea, kes käis hispaanlase eest välja umbes 50 miljonit naela. Chelseas ei suutnud Torres pea kunagi varasemat taset näidata, kuid väravaid kogunes Londoni meeskonna eest siiski tubli kogus (45).

Tänavuse aasta 31. augustil teatas AC Milan, et Torres liitub laenulepingu alusel Itaalia hiiuga. Seegi üleminek oli ebaõnnestunud, kuna poole aasta jooksul on ründaja saanud väljakule kümnel korral ning löönud ühe värava. Alates jaanuarist kuuluvad Torrese mängijaõigused aga Milanile, kes ründaja omakorda pooleks aastaks Atelticosse laenab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles