Marco Reus on lähedal Madridi Realiga liitumisele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus.
Marco Reus. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise ja Dortmundi Borussia tähtmängija Marco Reus on Hispaania meedia andmetel lähedal Madridi Realiga liitumisele.

Marca kirjutab, et Reali president Florentino Perez on Borussiaga juba suusõnalisele kokkuleppele jõudnud ning Reus liitub Madridi meeskonnaga suvel. Reusi lepingusse märgitud väljaostuhinnaks on 25 miljonit eurot.

Sakslase vastu tunnevad huvi paljud klubid üle Euroopa, teiste seas Chelsea, Manchester City, PSG ja Müncheni Bayern. Ilmselt teeb Dortmund kõik endast oleneva, et Reus ei liituks Bayerniga, kellele Borussia on viimastel aastatel kaotanud mitu oma võtmemängijat (Mario Götze ja Robert Lewandowski).

Reusi liitumisel muutuks Reali praegune staaridest kubisev ründeliin veelgi tugevamaks. Hetkel teevad klubi ründefaasis ilma Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Javier Hernandez, Jese, James Rodriguez, Gareth Bale, Isco jpt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles