Neljapäeval selgub, kas Kerdest saab Moskva Dinamo peatreener

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde
Üllar Kerde Foto: Tairo Lutter

Eesti pallimängualade treenerid satuvad välismaale tööle väga harva ning neistki enamik on piirdunud käikudega põhjanaabrite soomlaste juurde. Neljapäeval saab aga lõplikult selgeks, kas Eesti korvpallikoondise endisest peatreenerist Üllar Kerdest saab Venemaa omaaegse ühe nimekaima klubi Moskva Dinamo peatreener.

Kerde viibib praegu Venemaal, kust ta eile Postimehele kinnitas, et uudised tema tuleviku kohta avalikustatakse neljapäeval. Samas jättis Kerde täpsustamata, kas eile Eesti meedias kulutulena levinud uudisel on tõepõhi all või võib teda Moskvas oodata mõni muu ametikoht.  

Kõik märgid räägivad siiski seda keelt, et Kerdest võib tõesti saada Venemaa tugevuselt teises liigas palliva Dinamo peatreener. Postimehele teadaolevalt käisid Dinamo juhid tema jutul juba hilissügisel. Vahelduva eduga on läbirääkimised jätkunud kuni viimase ajani ning Kerde viibis eelmise aasta lõpus ka Moskvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles