Narvas toimub heategevusmäng sõbra elu oma tervise hinnaga päästnud jalgpalluri toetuseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Narva Unitedi logo.
FC Narva Unitedi logo. Foto: www.jalgpall.ee

Homme Narva spordikeskuses mängitav Triobet saaliliiga kohtumine FC Narva United - Rummu Dünamo on ühtlasi ka heategevusmänguks, millega kogutakse vahendeid Konstantin Živetjevi toetuseks, kes päästis sõbra elu oma tervise hinnaga.

FC Narva United esindaja Aleksandr Dmitrijev ütles portaalile jalgpall.ee, et mõte sellise heategevusürituse läbiviimiseks sündis klubis mõnda aega tagasi. «Meil on ka kolmandas liigas mängiv meeskond ja võimalus teha seda ka suvel, kuid leidsime, et siis sõltume liigselt ilmast. Praegu on saalis selleks väga hea aeg,» rääkis Dmitrijev. «Me teame Kostja lugu juba ammu – ta sai hakkama kangelasteoga, soovime teda aidata ja seepärast ka selline valik.»

Pääs mängule on kõigile tasuta, kuid korraldajad paluvad ettevõtmise toetuseks teha rahaline annetus. Kõik mängu ajal kogutud vahendid antakse üle Konstantin Živetjevi perekonnale ning seda kasutatakse vajalike rehabilitatsiooni ja taastusprotseduuride läbiviimseks.

«Meid on palju ja kui meist igaüks kasvõi vähesegagi osaleb selles protsessis, siis suudame anda Konstantinile ja tema perele vajalikku toetust – nii finantsilist kui emotsionaalset,» seisab klubipoolses pöördumises.

10. aprillil 2010 juhtus sõpra Pirita jõel päästes Konstantin Živetjeviga õnnetus. Hetkel on ta taastumas kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles