Kerde ja Sokk liitusid Moskva Dinamoga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde (paremal)
Üllar Kerde (paremal) Foto: Sander Ilvest

Venemaa tugevuselt teises korvpalliliigas mängivat Moskva Dinamo meeskonda juhendab alates tänasest Üllar Kerde. Koos kogenud peatreeneriga siirdus Venemaa pealinna ka seni Rakvere Tarvast esindanud mängujuht Sten-Timmu Sokk.

Kerde tunnistas, et Moskva klubi huvi tekkis mitme kuu eest. «Läbirääkimised algasid tõesti juba novembris. Detsembris käis klubi esindaja esimest korda Eestis ning päris konkreetseks läks asi detsembri lõpus, kui selgus, et ka Sokk saab kaasa tulla,» selgitas Kerde Postimehele.

Kerde loodab, et tema abilisena jätkab seni klubis peatreeneri rollis olnud Mihhail Solovjov. «Pole temalt veel konkreetset vastust saanud, kuid loodan, et see tuleb positiivne,» ütles ta. Solovjovi puhul on Kerde sõnul tegemist hea treeneriga, kuid tema kahjuks räägib vanus – nimelt on venelane kõigest 41-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles