Nikolai Novosjolov teenis Stockholmis esikoha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov.
Nikolai Novosjolov. Foto: Mihkel Maripuu

Rootsis Stockholmis peetud meeste epee MK-satelliitturniiril «SAF Pokalen» võidutses Nikolai Novosjolov. Sten Priinits teenis kolmanda koha.

64 parema hulgas alistas Novosjolov torgetega 15:6 sakslase Marco Moriki, seejärel 15:13 rootslase Fredrik Johnssoni, kaheksandikfinaalis austerlase Florian Schmidi 15:11 ja veerandfinaalis napilt 15:14 soomlase Kasper Roslanderi.

Poolfinaalis alistas Novosjolov kaasmaalase Priinitsa ja finaalis soomlase Alexander Lahtineni. Nii Priinits kui ka Lahtinen olid sunnitud seoses jalakrampidega matši katkestama ning loobumisvõidu andma. Matšid lõppesid Novosjolovi eduseisul 11:9 ja 4:2.

Priinits alistas 64 parema hulgas Suurbritannia esindaja Christopher Philip Barkeri 15:7, seejärel austraallase Austen Rossi 15:6, kaheksandikfinaalis rootslase Christian Gustavssoni 15:11 ja veerandfinaalis Iisraeli vehkleja Grigori Beskini 15:11.

Ülejäänud võistlustules olnud Eesti vehklejatest sai Jüri Salm 11. ja Peeter Turnau 33. koha. Kokku osales 79 vehklejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles