Korvpallikooli esimene tunnustus-toetus läks Elle Lapile

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Lapile andsid aukirja ja rahalise toetuse üle SA Tartu Korvpallikooli asutajaliikmed Margus Tsahkna ja Teele Arak ning treener Toomas Kandimaa.
Elle Lapile andsid aukirja ja rahalise toetuse üle SA Tartu Korvpallikooli asutajaliikmed Margus Tsahkna ja Teele Arak ning treener Toomas Kandimaa. Foto: Kristjan Teedema

TÜ/Rocki ja Kalev/Cramo mängu eel anti möödunud reedel üle Tartu Korvpallikooli Sihtasutuse esimene tunnustus-toetus, mille pälvis pikaaegne edukas korvpallur ja treener Elle Lapp.

«See on ikka väga hea tunne, kui endisi mängijaid ja treenereid ka aastaid hiljem meeles peetakse. Seda tunnet on isegi raske seletada,» ütles Elle Lapp vahetult pärast aukirja ja 700-eurose toetuse kättesaamist Tartu Postimehele.

1946. aastal sündinud Elle Lapp on tulnud korvpallis 18 korda Eesti meistriks ning on selle näitajaga kõige rohkem meistritiitleid võitnud Eesti korvpallur.

Lapp on kuulunud ka Eesti koondisesse ning mänginud TRÜ naiskonnas. Peale selle on ta saanud mitu korda parima või resultatiivseima mängija eriauhinna ning olnud oma võistkonna kapten.

«See on õilis tunne. Aastaid on nii palju mööda läinud, aga kui sind peetakse ikka meeles, on see südamest meeldiv tunne,» kordas Lapp ning tunnustas sellega nooremaid põlvkondi, kes pole kunagisi tippmängijaid unustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles