Kullamäe: vastased mängivad head korvpalli

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki mängijad Marek Doronin, Janar Talts ja Valmo Kriisa.
Tartu Rocki mängijad Marek Doronin, Janar Talts ja Valmo Kriisa. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

KORVPALL. Tartu Rocki korvpallimeeskond alustab täna EuroChallenge’i sarja vahegrupiturniiri kodumänguga Saksmaa liiga keskmiku Frankfurdi Skylinersi vastu. Kuigi tartlaste peatreeneri Gert Kullamäe hinnangul on tema hoolealuste seis hea, ootab ta rasket mängu, kuna vastased mängivad head korvpalli.

Kullamäe on uurinud videolinti Skylinersi koduliigas peetud kolme viimase kohtumisega ning oli sunnitud tunnistama, et vastaste meeskonnas on talenti küllaga. «Meeskond on noor, aga kujud on väga head,» märkis Kullamäe. «Neil on korralikul tasemel Saksamaa oma mängijad, kes kuuluvad koondise vaatevälja, lisaks veel tagaliinis korralikud ameeriklased – ühesõnaga, meeskond on hästi komplekteeritud.»

Skyliners ei mängi paljudele keskpärastest ameeriklastest küllastunud Euroopa klubidele omast isetsevat ja rutakat korvpalli. Kullamäe sõnul üritatakse küll pidevalt algatada kiirrünnakuid, kui aga on näha, et need ei õnnestu, osatakse ka tempo maha võtta ja mängida positsioonirünnakut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles