Arsenali meeskonna kohal ripub tõsine murepilv

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mathieu Debuchy.
Mathieu Debuchy. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi on pärast pühapäevast liigamängu Stoke Cityga jäänud raskesse olukorda, sest nende kaitsja Mathieu Debuchy võib vajada lõikust ja mitmekuulist mängupausi.

Debuchy sai vigastada pühapäevases matšis, kui Stoke City mängumees Marko Arnautovic teda väljaku ääres selga tõukas ning sellel hetkel juba õhus viibinud Arsenali kaitsja õnnetult väljakut ääristavatesse plakatitesse lendas. Debuchy maandus nii õnnetult, et tal tuli õlg liigesest välja ning nüüdseks on selgunud, et olukord on koguni nii tõsine, et 29-aastane prantslane võib vajada operatsiooni.

Arsenalile on see suureks murekohaks, sest lõikus tähendaks Debuchyle kolmekuulist mängupausi. Sealjuures on Debuchy tänavusel hooajal juba teinud sama pika mängupausi, kuna vigastas septembris oma hüppeliigest ja käis sellega operatsioonil.

Lisaks sellele, et Arsenali peatreener Arsene Wenger muretseb Debuchy eemalejäämise pärast pikaajalises plaanis, on prantslase puudumine Londoni meeskonnale probleemiks ka juba sel nädalavahetusel, sest pühapäeval mängitakse liigas teisel kohal oleva Manchester Cityga. Arsenal paikneb Inglise liigas viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles