Kas Clevelandil ja Jamesil jagub Blatti suhtes kannatust?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Blatt.
David Blatt. Foto: SCANPIX

Hooaja eel üheks tiitlisoosikuks peetud Cleveland Cavaliersi hooaeg NBAs kulgeb üle kivide ja kändude. Mängijad ja uus, Euroopa korvpalli taustaga peatreener David Blatt pole head klappi leidnud. Cavaliers tegi selle hooaja alguses läbi totaalse muutumise, kui klubisse naasis kunagi seal oma karjääri alustanud, praegu liiga suurim staar LeBron James, koos temaga moodustavad Kevin Love ja Kyrie Irving järjekordse suure kolmiku. Clevelandi mängu toodi aga mõneti üllatuslikult juhtima Euroopas karjääri teinud tipptreener David Blatt.

Samas palgati peatreener enne, kui James otsustas naasta, seega ei saanud meeskonna staar ses osas oma sõna sekka öelda.

James pidas äsja oma senise karjääri pikima vigastuspausi, kui oli väljakult eemal kaks nädalat. Tema naasmismängus kolmapäeval Houston Rocketsi vastu saadi 100:107 kaotus. Mängu ajal leidis aset intsident, kus Jamesile antud vea järel kohtunikuga rääkinud James tõukas vestlusse sekkunud peatreener Blatti oma kohale tagasi. Vahejuhtum tekitas kõvasti furoori ja taas said uut hoogu spekulatsioonid, et peatreeneril pole mängijate seas piisavalt autoriteeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles