Narva jalgpallifännid kogusid sõpra päästes viga saanud Konstantini toetuseks üle 800 euro

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Unitedi korraldatud heategevusüritus
Narva Unitedi korraldatud heategevusüritus Foto: Valerija Šeršunova / TEMA.EE

Laupäeval toimus Narva spordikeskuses saalijalgpalli Eesti meistrivõistluste raames Narva United ja Rummu Dünamo vaheline kohtumine. Kohtumise ajal korraldati ka heategevuslik üritus, toetamaks narvakat Konstantin Živetjevit, kes 2010. aastal Pirita jões sõpra päästes raskelt vigastada sai.

Konstantini ja Narva Unitedit tuli toetama ja vaatama üle 370 huvilise. Kostja ja meeskondade saabumist spordikeskuse platsile saatis tormiline aplaus. Publik ei hoidnud ennast tagasi ning imetlesid narvaka julget tegu. Ovatsioonid kestsid praktiliselt kogu aja, mil Kostja ja tema isa Juri platsil veetsid.

Ürituse raames suudeti Konstantini toetuseks koguda üle 800 euro.

«Loomulikult andsime endale aru, et miljoneid koguda me ei suudaks. Kuid sellisel raskel ajal, nagu seda on rehabilitatsioon ja taastumine, eriti peale sellist olukorda, mis juhtus Kostjaga, omab isagusune finantsiline toetus suurt tähtsust. Lisaks oleme paljudelt fännidelt ning linnaelanikelt kuulnud, et meie heategevusürituse tulemust ei saa lugeda lõplikuks. Kuna on palju neid, kes ei saanud kohale tulla,» rääkis Narva United treener Aleksandr Dmitrijev

«Materiaalne osa ei veel kõik. Loodame, et sellise ürituse emotsioon toob veel suuremat edu ja motivatsiooni Kostja tulevases taastusravis,» lisas ta.

«Täna oli Narva United ajaloos tähtis päev. Koos kaasaelajatega tegime tähtsa heateo. Toetasime Kostjat ja tema peret. Üritusega tuletasime ka meelde, et heategu – see ei ole raske. Igaüks võib teha midagi head ning selleks ei ole vaja omada suuri rahasid taskus,» ütles Narva United kapten Renat Osmanov.

Uudiseid Konstantin Živjetevi tervisliku seisundi kohta, infot õnnetusest ning läbitud taastusravi harjutustest leiad siit

Kostjat võib ka rahaliselt toetada, tehes ülekande Konstantini ema Nadežda arvele. Andmed:

Eesti Vabariigi sisesed ülekanded:

Nimi ja perekonnanimi: Nadežda Živjeteva

Pank: Swedbank

Arve number: EE152200001102663137

Rahvusvaliste ülekannete puhul märkige:

IBAN: EE152200001102663137

SWIFT/BIC: HABAEE2X

Saaja aadress (vajadusel): Daumani 9-17, Narva, 20607

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles