Otepää MK-sprint: klassikaline uisuloterii

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kümmel ja Co testivad sprindirada ja on jõudnud Kunimäe tippu. Siit algab laskumine finišini.
Peeter Kümmel ja Co testivad sprindirada ja on jõudnud Kunimäe tippu. Siit algab laskumine finišini. Foto: FOTO: TAIRO LUTTER

Suusamaailm on viimasel ajal nõnda sassi läinud, et ka Otepää MK-etapist kipub kujunema loterii. Kas minna klassikasõidule klassika- või uisusuuskadega? «Ei hakka spekuleerima, kõik sõltub tingimustest: milline on temperatuur, kas sajab või mitte, kui pehme on rada, ja seda näeme võistluspäeva hommikul,» kuulutas Eesti suurim lootus Peeter Kümmel ja kinnitas, et igal juhul võidab tugevaim.

Otepää etapi korraldajad hõikasid sügisel välja, et muudavad raske sprindiraja veelgi raskemaks, lisades Kunimäe tõusu. Siis ehk kaob sportlastel isegi mõte uisusuuskadega klassikarajale minna.

Sportlased muigasid: ametnikul on oma arvamus, mis paraku ei maksa. Eesti esisprinter Kümmel vedas näo naerule: «Jutt Kunimäe tõusust oli hea PR-trikk, rada sellega hullemaks ei tehtud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles