Liivaku esimene samm unistuse täitmise poole

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak kohtumises Jordaania vastu
Frank Liivak kohtumises Jordaania vastu Foto: Erik Prozes

Eesti jalgpallikoondise noor mängumees Frank Liivak mängib järgmisel poolel aastal klubijalgpalli Hispaania tugevuselt neljandas liigas, kus esindab Alcobendas Sporti meeskonda. Möödunud aasta lõpul Napoli noortemeeskonnast lahkunud 18-aastane sportlane näeb uues klubis suurepärast kohta, kus enda kallal töötada ja areneda.

Kuna Liivaku eesmärk on tulevikus mängida Hispaania kõrgliigas, võib öelda, et Alcobendase meeskonnaga liitumine on esimene samm suure sihi poole. Klubi pakub Liivakule täpselt selliseid tingimusi, nagu eestlane soovis. «Tingimused on tõesti väga head. Klubi andis mulle Madridi lähedale korteri, kust treeningbaasi on viie minuti tee. Ma saan piiramatult kasutada ujulat, jõusaali ja jalgpalliväljakuid. Terve elu olen arvanud, et kaugele jõuavad need, kes palju lisatrenni teevad, ning siin on mul selleks suurepärased võimalused,» selgitas Liivak Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles