Viljandi meeskonna peatreener kaotuse järel: olime täna tujutud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Viljandi peatreener Marko Koks ja mängija Sten Maasalu.
HC Viljandi peatreener Marko Koks ja mängija Sten Maasalu. Foto: Peeter Langovits

Täna õhtul kohtus Viljandi HC Balti Challenge Liiga järjekordses mängus koduplatsil liidermeeskonna Klaipeda Dragunasega ja pidi tunnistama külaliste 34:27 (18:14) paremust.

Viljandi HC peatreener Marko Koks tunnistas, et tema hoolealused ei näidanud täna parimat mängu. «Kuidagi tujutud olime täna. Miks vajalik sära ja tahtmine puudusid, on esimese hooga isegi raske öelda. Eks kolmapäevane lahing Põlva Servitiga jättis kindlasti oma jälje, aga täna jäime vastasele igas elemendis alla, eriti just üks-üks olukordades. Ega esmaspäeval kergem saa olema, nii et peame end uuesti leidma, et kodupubliku ees parema emotsiooni ja tahtmisega esineda,» rääkis Koks.

Kohtumise parimana sai võõrustajate poolel Ott Varik kirja 9 väravat. Kristo Järve viskas 6, Robert Lõpp ja Karl Toom 5, Vitali Vorobjov ja Mark Lõpp 1 värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles