Pallikaotused tõid Kalevile kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Machado (keskel) jagas eile küll seitse korvisöötu ja viskas 12 punkti, kuid tegi ka kõige enam ehk üheksa pallikaotust.
Scott Machado (keskel) jagas eile küll seitse korvisöötu ja viskas 12 punkti, kuid tegi ka kõige enam ehk üheksa pallikaotust. Foto: Jaanus Lensment

KORVPALL. BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond teenis eile kodus VTB Ühisliiga selle hooaja kümnenda kaotuse, kui 83:99 jäädi alla Krasnodari Kuban-Lokomotivile. Kalevi peatreener Alar Varrak tunnistas kohtumise järel, et seekord sai otsustavaks ülisuur pallikaotuste arv.

Hooaja alguses samalt vastaselt koguni 63-punktilise kaotuse saanud Kalev alustas külla sõitnud Lokomotivi meeste vastu eile tasavägiselt: esimese veerandaja järel oli seis Cramo poolt vaadatuna 19:21, poolajaks oli tablool seis 34:45. Kolmandal veerandajal suutsid võõrustajad hästi punktilisa saada nii kaugvisetega kui ka korvi alt ning paar minutit enne veerandaja lõppu kaotas Kalev vaid punktiga, 54:55. Kui enne viimast kümmet minutit oldi taga veel 60:68, siis neljandal veerandajal panid Lokomotivi mehed oma paremuse siiski kindlalt maksma ja vormistasid 83:99 võidu.

«Mängu ju oli, aga see üks number on väga paha – pallikaotuste arv,» nentis 19 punkti visanud Rain Veideman Kalevi eilse negatiivse ilmingu ehk 20 pallikaotuse kohta. «Ise muidugi mängisime ka lohakalt, sest ei saa öelda, et oleksime superhead kaitsemängu näidanud, aga nende kaitse oli päris agressiivne,» selgitas Veideman pallikaotusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles