Kalju loodab Hiiul ajalugu teha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov ja klubi president Kuno Tehva.
Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov ja klubi president Kuno Tehva. Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme Kalju president Kuno Tehva teatas, et algaval jalgpallihooajal pallib Kalju taas Hiiu staadionil, kuhu mullu pandi uus kunstmurukate. Seoses sellega soovib Nõmme klubi teha ka siinset jalgpalliajalugu.

«Tean, et Eestis ei ole seni veel ükski klubi kunstmuru peal meistriks tulnud. Oleme siin, et tõestada vastupidist. Kalju eesmärk on püüelda kõige kõrgema koha poole,» teatas Tehva, et nemad ei ole seoses meeskonna noorendamisega latti alla lasknud. «Tean, et sisemiselt on paljudele mängijatele kunstmuru problemaatiline, kuid loodetavasti kompenseerime selle rohkemate massaažikordadega.»

Läbi hooaja Nõmme kunstmurul mängimisele andis oma õnnistuse ka klubi peatreener Sergei Terehhov. «Siinne atmosfäär on alati meeskonda aidanud. Nüüd on kate vahetatud ning ma ei näe põhjust, miks ei võiks siin terve aasta mängida,» lisas Terehhov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles