Kreegi koduklubi kaotas Meistrite liigas Itaalia tippmeeskonnale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Pariisi Volley võrkpallimeeskond kaotas eile õhtul kodusaalis Euroopa meistrite liiga alagrupiturniiri viiendas voorus Itaalia tippmeeskonnale Treia Cucine Lube. Eestlasest temporündaja Ardo Kreek tegi Lube vastu keskpärase mängu, kogudes 4 punkti rünnakul (7 katsest), 2 blokis ja 3 pallinguässadest.

«Ei saanud neile vastu jah,» sõnas Kreek konkreetselt pärast mängu. Kaotuse peamist põhjust tuleb otsida itaalaste suurepärasest rünnakust. Koguni 65%-liselt palle realiseerinud Lube suutis lisaks lüüa pariislastele 10 ässpallingut. "Nende vastuvõtt oli tasemel, side on hea ja seetõttu oli blokis täna eriti raske," täpsustas Kreek.

Pariisi meeskonna montenegrolasest nurgaründaja Marko Bojic, kes kogus 12 punkti, ei saa kahes Prantsusmaa meistrivõistluste mängus Pariisi eest kaasa lüüa, karistus määrati mängus Ajaccio vastu saadud punase ja kollase kaardi eest, vahendas volley.ee.

Sama alagrupi teises mängus üllatas türklaste Istanbuli Fenerbache 3:1 võiduga meistrite liiga tiitlikaitsja Belgorodi Belogoje üle. Võitjate poolel tegi hea partii serblasest vanameister Ivan Miljkovic, kes kogus +21 kasuteguri juures 28 silma. Pariisil on C-alagrupi viimase meeskonnana viie vooru järel koos 4 punkti ning sellega on ka edasipääsulootused kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles